Stalende zon en stralende kinderen bij de vijfde Sportweek

Style Element Vertical Blue

Gisterochtend is de vijfde editie van de Sportweek van start gegaan en het was meteen een groot succes. Binnen twee uur nadat de inschrijving opende, waren de 240 plekjes al vergeven. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen deze week zestien verschillende sporten uitproberen.

Gedurende vier dagen kunnen de jonge deelnemers zich uitleven in acht sporten per dag. Op maandag en dinsdag worden de eerste acht sporten aangeboden, terwijl woensdag en donderdag de andere acht op het programma staan. Dit jaar hebben we weer een geweldig programma weten samen te stellen dat alle kinderen de kans geeft om kennis te maken met een breed scala aan sporten.

De organisatie krijgt daarbij fantastische steun van lokale sponsoren. De Lidl, Jumbo, De Buurman Oost en Tamminga zorgen iedere dag voor een verfrissend ijsje, en Fruitbewust voorziet de kinderen van gezond sportsnoep in de vorm van fruit.

Elke dag begint om 9.15 uur met een energieke warming-up verzorgd door sportschool Marcel Verhaar. De kinderen worden opgezweept en voorbereid op de sportieve activiteiten van de dag. Om 12.30 uur worden de deelnemers moe maar voldaan opgehaald door hun ouders of verzorgers.

De sfeer op de eerste dag was geweldig. De zon scheen volop, en de kinderen hadden zichtbaar plezier terwijl ze nieuwe sporten ontdekten en vrienden maakten. Het is fantastisch om te zien hoe de gemeenschap samenkomt om deze week mogelijk te maken en de kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.

We kijken uit naar de rest van de week en zijn ervan overtuigd dat de Sportweek weer een groot succes zal worden.