Een belevingsloop vol licht en geluid door Winkelstad Veenendaal

Style Element Vertical Blue

De Veenendaal City Run is een unieke Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. Dit spectaculaire evenement, georganiseerd door Sportservice Veenendaal, heeft als doel om zoveel mogelijk mensen met plezier in beweging te krijgen. De deelnemers worden langs de route getrakteerd op diverse vormen van entertainment, betoverende lichteffecten en meeslepende geluidseffecten. Een evenement dat je niet mag missen op 25 oktober 2024!

Drie Afstanden om Iedereen te Betrekken

Sportservice Veenendaal wil ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen en biedt daarom drie verschillende afstanden aan:

Of je nu een jonge deelnemer bent of een ervaren hardloper, er is een passende afstand voor iedereen.

(S)Coolrunning: Scholieren aan de Start

Een bijzonder onderdeel van de Veenendaal City Run is het project (s)Coolrunning. Leerlingen uit de tweede klas van vier middelbare scholen in Veenendaal hebben de afgelopen weken tijdens hun bewegingsonderwijs hardlooptraining gekregen om hun conditie op te bouwen. Ook een training op de baan bij de atletiekvereniging (VAV) maakte deel uit van dit programma. Als afsluiter van dit project rennen zij samen met hun schoolgenoten de Veenendaal City Run. De Markt in Veenendaal wordt speciaal ingericht als start- en finishgebied voor dit evenement.

Meld je Snel Aan!

De inschrijvingen voor de Veenendaal City Run gaan hard, dus als je wilt meedoen, meld je dan snel aan! Mis deze kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring vol licht, geluid en sportief plezier.


https://veenendaalcityrun.nl/

Foto: Ted Walker Fotografie